<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
16 juuni, 2004

Please forgive me. ma suutsin. peaaegu. ei. tegelikult kukkusin haledalt. läbi. kuid. see päev veel tuleb. kui saate kommenteerimiseks vajutada teksti all linki nimega kommenteeri. küll ta tuleb. ma ragistasin ajusid. isegi paul tegi seda. kuid. mitte midagi. ja kui paul ei suutnud. siis. peab tõesti bloggeristid appi kutsuma. meil on juba teel. päev on olnud okei. veidi. sarkastiliselt öeldes. vihmane. ei. vihma sadas täpselt siis. kui mina väljas olin. muidu paistis päike. kuldkollane. natukegi mõnu. metro. hea. lähen siis. ja üritan. olla. õnnelik.

mõtteid 1 :
Blogger Karin :

Madli!!!sa ei kukkunud haledalt läbi, vähemalt kui sa eksamit mõtlesid.Tüüp sa said viie, ma saan aru, et mul on probleeme.Aga kinnomineku asjas kontakteeru bexiga.

16 juuni, 2004 22:58  

mõtiskle.

tagasi.