<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
28 aprill, 2005

kuna eile ma õppida ei viitsinud, siis ärkasin täna ilusasti kell viis ja õppisin/kirjutasin pukse tassi kange kohviga. prantsuse keele töö läks keskmiselt, nimelt unustasin, et isikulise tegusõnaga käib ka etre. see selleks. hoopis lõbusam oli geo töö, milles me õppisime ära ainult ühe töö variandi ja olime surmani hirmunud kartes, et saame teise rühma. õnneks tuli meile just see rühm, mida olime õppinud ja viis on kindel kukkuma. aga seda ma küll ei tea, kuidas teised seda tööd teha oskasid..
kohe varsti siis eve kukemelgi juubelit tähistama. loodame, et tuleb äge olemine. ja kes veel ei tea, siis homme tuleb minna illusiooni, kui seal on stem, metsatöll, loits ja morigan. elagu mosh!

opeth - deliverance

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.