<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
07 mai, 2005

ma hakkasin ausaks inimeseks. hullult huvitav. ma olen jõudnud ühe asja öelda ja ma arvan, et järgmine kord tuleb paari kuu pärast.
niisiis on täna kevadfest. vast jõuab sinna, kõnnul ju sünnipäev ja kõik. käisime linnukesi ka metsas kuulamas. tagasi sõites käis mingi mats ära ja issi ütles, et jah, ennem sai seda kivi küll nähtud. sõitsime siis ilusti saadjärveni, kus vahtisime varte ja hanesid. äkki märkasime, et ups, autol on numbrimärk puudu.hmmhmm. sõitsime siis metsa tagasi ja korjasime oma suhteliselt sirge numbrimärgi jälle ülesse.

dimmu borgir - dreamside dominions

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.