<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
11 mai, 2005

nii. tallinnas on käidud. peale seda, kui ma olin terve päeva ringi jalutanud ja mitte isegi vett saanud juua, olin ma suht läbi ja väga närviline. mis viis ema peale karjumiseni. vabandust. aga tee peal otsustati ikkagi sämmi grillist läbi hüpata, ja ma ütlen, et see oli üks paremaid toidukohti. puudus jõle toiduküpsetamise hais ja paraja raha eest sai ikka päris paraja tüki.
selgus, et muusikakooli lõpuaktus ei olegi ülikooli valges saalis, nagu tavaliselt (seal toomemäel), vaid hoopis vanemuise kontserdisaalis, sest nii tuleb odavam. kurb.
okei, ma lähen harjutan solfedžot ja klaverit jamaiteamidaveel.

slipknot - vermilion pt.2

mõtteid 1 :
Anonymous Anonüümne :

Minu muusikakooli lõpuaktus (paar aastat tagasi) oli küll TÜ aulas ja üleeelmine aasta vist ka. Vanemuise leian samuti olevat way halvem valik (pildistamise seisukohalt nt). Aga mis parata.

12 mai, 2005 00:16  

mõtiskle.

tagasi.