<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
16 juuni, 2005

okei. sünnipäev möödus kenasti. head bändid olid ja edmar ka. heitile ka kindlasti respekt parmupilli eest, kuigi ma kahjuks seda ei kuulnud.
igatahes olen ma nüüd sõbrantsi juures. kaine veel ei ole. tulen just anne kanalist öiselt suplemiselt. oli väga värskendav, aga toa soojus toob pehmed sõrmed ja keerleva pea tagasi. kiisu ka möllab siin mu sõrmedega. ta on hästi nunnu.
vabandust, et sulle sellisel kellaajal ja sellises olekus helistasin. aga ma lihtsalt tahtsin. ma tahtsin kuulda su häält. pealegi sa ise ütlesid, et ma peaks kõikidest asjadest kinni haarama. ja see oleks siis ainult sina..

ei kuula midagi. vaid kiisu nurrub ja pea kumiseb.

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.