<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
08 oktoober, 2005

1:0. mitte meie kasuks. aga ikkagi. jei slovakkia! sest me ei taha venelasi EMile ju. kaputsiino ritter sport on hea. võitoffeee šokolaadiga on veel parem. kohv koos mõlemaga ja ilma suhkru ja kooreta on lihtsalt parim. muide. suhkur ei ole enam magus. tee, mis tahad.
tegelikult on asi nii, et suitsetamise peaks maha jätma. et nagu mäluaugud on sellised. aga samas. suitsetamine minu puhul ei ole harjumus, kuna mul pole rutiinseid aegugi suitsetamiseks. see tekitab lihtsalt hea tunde ja täidab kõhtu. igatahes on veel aega.
trenni tuleb teha, inimesed! pekist ja tsellust lahti. siis ma saan olla see haruldus, kellel seda on;)
ok. tsill. näeb kunagi.

scarling - black horse riding star

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.