<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
15 oktoober, 2005

täna sain ma korralikku massaaži. ja hakkan ka loodetavasti edaspidi saama. muidugi tasuta. kuid kui ma kõndisin koju läbi selle vapustava ilma mööda sõpruse silda, tuli mulle meelde mu massööri kael. ma justkui tundsin oma sõrmede all tuiksoonte tuksumist. ja tekkis tahtmine muutuda vampiiriks. lüüa oma nõelteravad hambad kaela ning kogeda, kuidas tema soe veri purskab mu suhu. juua seda. nautida seda elujõudu. maitsta seda soolakat rauarikast punast vedelikku. joobuda sellest.
ilus unistus. kuid ma ei saa seda talle teha. see tapaks ta. ja ilma temata ei oleks mul enam väljundeid vägivallale mu sees. tõele mu sees. sest ainult seal saan ma olla vaba. pole valet. ütlen, mida tahan. sest ta teab, et ma olen värdjas. imelik. mitte päris parajalt sale. ja lihtsalt üks emane isend.
ning tema on tõend sellele, et ma teen oma elus pidevalt valesid otsuseid.

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.