<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
25 veebruar, 2006

mida ma teen? kas saadan kõik jälle kuradile, lihtsalt, et ei peaks neid pagana otsuseid tegema? moby - natural blues. sitt on olla, lukustaks end tuppa, lõikaks internetijuhtme läbi ja kuulaks lihtsalt igavesti muusikat. mobiili viskaks ka kildudeks. tundub, et ma suudan enne muuta maailma kui ennast. ma tahan olla väike ja naiselik nagu berit nt, selle asemel, et olla jämeda häälega ja eversobig. paha on, kui kellelegi sülle istudes tunnen, kuidas ma sinna kohe kuidagi ei mahu, kuidas alati on üks käsi mingis värdjas asendis ja täiesti liigne. kurb.
okei, aitab negatiivsest. positiivse poole pealt nii palju, et olen täitsa rahul juuksuri tehtuga. kuigi kiilaspäisuse idee ei ole veel maha maetud, vaid lihtsalt veidi edasi lükatud. aga jah, kõik raha korjama prodigy kontserdi jaoks.

the prodigy - voodoo people (pendulum remix)

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.