<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
24 veebruar, 2006

MIKK JA PAUL, AITÄH TEILE LIHTSALT HÄMMASTAVALT VAPUSTAVA PEO EEST, MUSID-KALLID MÕLEMALE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
täitsa hull. esimest korda nautisin shampanja joomist täiel rinnal. ja muusika, mida lasti oli nii hea. tantsida oli tore ja inimesed olid toredad ja hästi palju toredaid asju oli. jeerum küll, tegelikult ei tohiks selliseid asju teha. sest siis on nagu järgmine päev selline igatsus sees, et tahaks tagasi, tahaks tagasi..aga võiks rentida mingi väikse ruumi kamba peale ja siis dnb peo teha. väike surin sees ja liigutused muutuvad sujuvamateks ja kiiremateks.
aga suured tänud peoperemeestele, eliale, krissule, märdile tantsu eest, kristjanile selle eest, et ta jaksas mu sülle tõsta ja veel keerutada ka (kuidas ta seda tegi, see jääb mulle siiski saladuseks), ja kõigile teistele, kes millegi meeldejäävaga hakkama said või niisama olid mõnusad:)

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.