<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
26 veebruar, 2006

mina käisin eile uisutamas. matu ja olariga. laulukal. uuno raadio taustaks. loopisime palli üksteisele ja üksteist palliga. käisime pikali ja naersime kõva häälega. nii hea tunne oli. selline vaba tunne. jah. ja niipalju seda rõõmu siis suhteliselt oligi.
kui ma siit kõrvalt end peeglist vaatan, juuksed taga kinni, siis on selline tunne, et poisipea eriti mulle ei sobi. teeb näo paksuks. aga võib-olla olen ma ennast käest lasknud ja nägu ongi paksuks läinud. noh, ei ole hullu. kuigi tegelt ma ei saa aru, sessuhtes, et ma ei söö kooli ajal praktiliselt midagi, hommikul ei söö praktiliselt midagi, ning ikka õnnestub kaaluda ikspalju. aga tegelt. kui ma nüüd ikka vaatan siia peeglisse, siis ei olegi kõige hullem.

opeth - closure (inimesed, avastage enda jaoks opeth, palun)

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.