<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
22 veebruar, 2006

niinii. käärikult tagasi ja väike peavalu. ei, mitte pohmell, jobud. me olime eleniga lihtsalt kelguhullud:P või nagu august ütles: sõitsime mina ja mikk kelguga, sõitsid ronn ja kalev kelguga, ja siis tulevad madli ja elen ja sõidavad kelgu ribadeks. upsii(A). väga tsill üldse oli nagu. näitasin inimestele oma neete ja lihtsalt mõnus oli(:
okei, tegelt olen ma hakanud liiga palju smailisid kasutama. emmessennis ka ei saa enam üldse ilma hakkama. täiesti kohutav):
aga ma nägin jaak maed!! mees ei anna endale üldse asu, kohe suuskama, ei mingit puhkust. selline sportlane tahakski olla, aga vaat. selle asemel on mul hoopis pekk tsillib [inside joke].
igatahes urr-urr, kellegi tagumik on edasiviiv jõud;)

mõtteid 2 :
Anonymous Anonüümne :

paneb päris huvitama et kelle tagumik ja kuidas saab see olla edasiviivaks jõuks? :D

23 veebruar, 2006 21:58  

Blogger mad :

sessuhtes, et pepu silme ees ja sa ei märkagi, et lumi on põlvini, sa lähed permanentselt mäest ülesse ja sokid on hullult märjad;D
tegelikult mulle meeldiks, kui inimesed ei kasutaks seda mõttetud anonymous varianti, sest see on igav.

24 veebruar, 2006 12:27  

mõtiskle.

tagasi.