<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
28 veebruar, 2006

täna on meil vastlad. selle puhul madli homme saksa tööd ei tee ja parem läheb sõpradega kassitoomele kelgutama/kiletama. tulge kõik, mu sõbrad. ma tahan, et te oleks kõik mu ümber, et oleks hea. nutt tikub ligi, aga ma hoian seda tagasi, sest teie jaoks on minu näol alati naeratus või vähemalt üritab seal kõigest väest olla. kui te olete kunagi näinud johnny deppi ja christina ricciga filmi "mees, kes nuttis", siis seal oli üks ilus lugu. üritangi siin seda kõigest väest leida........kuid ei leidnud. aga see oli ilus. remember me..

issand! ma sain just kohutava uudise! ühel mu sõbral suri eile käte vahel tänaval üks vana mees ära... kiirabi jõudis natuke liiga hilja..mees oli alajahtunud. elu on kurb.

muse/placebo

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.