<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
10 märts, 2006

ükspäev kaks sõpra palusid mul oma bändidele lüürikat hakata kirjutama. mingis segadusehoos mõtlesin proovida. ja siiamaani pole muidugi mitte midagi kirjutanud. emot ei võinud kirjutada, armastusest ka vist mitte. ega just paljud inimesed ole võimelised kirjutama sürrlüürikat. ja mina, kes ma kardan kõigest hingest läbikukkumist, ammugi mitte võimeline midagigi kellegile näitama. aga see selleks..

homme on tähtis päev. no esiteks matsile ja liinale muidugi. aga minule ka. vist. kui ma suudan otsustada. aga mõneti ikkagi. peaasi, et head muusikat tuleb. see on peaasi.
muidu kinnitamata kuulujuttude alusel, mida levitan muidugi mina, toimub 25ndal dnb pidu. teiste, natuke kindlamate kuulujuttude alusel saan ma 18ndal depoo plaadipresekale tasuta sisse ja ei pea selle eest isegi kellegi seksunelmaid täitma..

how cheap is your love?

august, aitäh worm is greeni eest.

worm is green - automagic

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.