<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
21 märts, 2006

mina arvan, et fluidum tuleks ahju ajada. ja davies ka. sest muu muusika eksisteerib ka peale leisure'i. ja kurat, ma ei ole viimased tund aega muud kuulanud. ja see kuidagi viskab üle, aga samas ei viska ka. vägaväga kohutav. lihtsalt nii kuramuse hea lugu on. mai tea. vapustav. nostalgiline, nagu sõbrants ütleb. ja selline ajatult pohhuistlik.

mõtteid 1 :
Anonymous Anonüümne :

Käisin Tallinnas ja ostsin ühe Def Jam UK alt välja antud singli. "Too Hot," mille ümbrisel kolm peaaegu, et isegi väga ilusat tüdrukut ja kõlab nagu midagi ragga või midagi... Mängib juba tund aega, sest mulle meeldib, kuidas nad ütlevad "three hot girls is a wicked triangle!" Lisarada b-poolel on "Girl Talk." Sellepärast ostsingi. Sellepärast ka, et Big Brovazi sinku "Nu Flow" oli kuidagi imelik väga... Ja on küll veel muusikat. Siis kui ülejäänud pakk pealinnast kohale jõuab... muusikamuusikamuusika.... rewind ! "and if you gonna do it, betta do it like you should, bwoooy..."

21 märts, 2006 22:30  

mõtiskle.

tagasi.