<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
27 juuli, 2006

kõik on väga keeruline ja hästi kiire ja segane. kõik see tööl käimise värk ei lähe mulle muidugi üldse peale, väga kohutav, mitte ei kannata, aga samas raha tahaks küll, eks.
siis on muidugi see ajatu teema. vahepeal ma nii ootan ja hästi palju ja juba kaua ja mõtlen ja mõtlen ja loodan. aga siis samas tabavad mind jälle teistsugused mõtted ja siis ma tunnen nukrust ja kurbust ja sihtmärgitut viha. miski vajab edendamist, parandamist ja kindlasti progressi. tuleks teha totaalne muutumine. aga kummale poole?
ma nüüd iga päev tegelen selle laisklemisega siin. raha raiskamisega ka. elutusega.

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.