<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
04 august, 2006

ee jah. jube tore on koju tulla ning arvata, et su vanemad tsillivad kuskil metsas, kui pärast tuleb välja, et su ema käis hoopis (rinna?)operatsioonil ning et vist-vist ei ole rinnavähki vms. mina eriti enam asjast aru ei saanud, sest ma lihtsalt hakkasin nutma. fakk, mina tahan selliseid asju ennem teada saada nagu. praktiliselt sama hea, kui äkki sureb koer ära ja teised ütlevad, et tal oli jah pikka aega vähk, me teadsime, et ära sureb, aga me sulle ei ütelnud, sest mis sul sest ikka kasu oleks olnud.
aitäh tõesti. ma tunnen ennast kohe tõesti paremini. ja kui see oleks vähk olnud? mis vabandused sa siis oleks toonud? mulle ei meeldi üllatused kohe üldse mitte, eriti sellised.

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.