<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
17 september, 2006

hahaa, nüüd ongi sitt olla. mitte ainult seepärast, et eile sai joodud viinakokteile ja pealekaks kogemata viru vägevaga mahla, vaid lihtsalt käitumise pärast juba. nagu elva legendi krissu ütles, et kui suhtes olles teiste naiste vastu huvi tekib, siis pole suhtega kõik korras. mina ütlen sellepeale, et ta on lihtsalt hale munn. või olen mina. türa, kurat, ma ka enam ei jaga matsu. igatahes ma arvan, et ma olen ainuke naine maailmas, kes suudab enesele ise persse keerata. ja jah, ma tean, ropendamine on üks halb asi, aga kuradile sellega.
midagi ei ole teha. kuskilt peab piir minema. ainult kahjuks pean mina selle piiri sinna maha panema ja seda siis ka austama ja sellest kinni pidama. raske saab see olema, kui ma sellega hakkama saan.

aitäh tähelepanu eest, ma lähen nüüd pornosaitidele.

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.