<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
04 oktoober, 2006

ärge üritage minust üle karjuda, ma ei kuule niikuinii.

mõtlesin, et peaks võtma vihiku ja seda absoluutselt igal pool kaasas kandma. tuleb mingi hea mõte, halb mõte, huvitav mõte või üldse mingi korralik mõte, siis kohe kirja. kuidas muidugi ka ebakainelt meeles pidada seda, on teadmata. üleüldse oleks etem, kui aju oleks tohutu mahuga arvuti. et õhtul avad selle päeva mõtete kausta, kirjutad väärt mõtted välja ning ülejäänud kustutad ära (ma ei räägi siin sündmuste mälust jne, vaid mõtetest, mida võib kustutada, nagu peaks vetsu minema jne). aga milleks neid mõtteid hiljem vaja. selle pean ka veel välja mõtlema.

üks asi küll: kas maailm oleks parem paik, kui kõik teeksid just täpselt seda, mida nad tahaksid, ja kas see oleks üldse võimalik?

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.