<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
21 juuni, 2007

Yes, I am falling
How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?

mul on täielik segadus. väljas on vapustav ilm. ja mina istun toas ning loen mangasid. romantilisi mangasid. loen ja leian mitmeid asju:
  1. jaapanis on iga mangaka andekas ja suudab luua omaseid stoorilaine.
  2. kõik armuvad enne esimest suudlust, millega seoses on alati mingisugune paanika.
  3. armastus on olemas.
  4. maailm on parem paik, kui sa usud endasse.
igatahes ei suuda ma praegu täiesti kainelt mõelda. nikotiininälg võtab nägemise ära juba. aga kes kannatab, see kaua elab.
näeme homme!

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.