<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
08 detsember, 2008

niisiis...
see suur et...elu ei ole hetkel kõige roosilisem. paljud asjad võiksid olla paremini, aga sinna ei ole ega saagi enam parata.

ja nüüd millestki vähe päikeselisemast: kessuka karv on praktiliselt tagasi oma täies ilus. ta nägi välja nagu maiteamis oma karvutusega. ja väljas on palju lund, mis talle nii kohutavalt meeldib..minu jaoks on see küll piin, sest jalad saavad märjaks ja koera peab pärast kuivatama, aga tegelt on lumi ikka üks tore loodusnähtus. eriti jõulude ajal.

ahjaa. neljap 8-12 on mul keelearvestused. ja mitte niisama keelearvestused, vaid lausa ladina ja itaalia keele, kus sõnu üksjagu ühesuguse kirjapildi, kuid erineva tähendusega. ma-sen-dav.

p.s. ma nüüd kanji'sid õppima...muidu on kuri karjas ja jalad harjas. toodles!

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.