<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
28 detsember, 2008

suht mundane värk on. hetkel tegelen lihtsalt jälitamisega. varsti hakkan kõhedusttekitavaid kirjakesi ka saatma. võib-olla oled see sina, kes teab? keegi ei ole kaitstud!

igatahes, igatahes, on mul plaanid aastavahetuseks olemas. kahed, ei, kolmed lausa, millest kahed annaks idee poolest ühendadagi. niiet saab lõbus valik olema, aga ma ei naera. ma tean, et peaks vist maailma lõpuks ikkagi korralikult ja viisakalt ette valmistama. ja kui maailm lõpebki, pole vähemalt rahast kahju olnud. niiet tuleb osta viskit! see on kui kuldne ambroosia, mis mu keelt nii ahvatlevalt kõrvetab, ta kutsub, kutsub mind endaga kaasa. kaasa unelmasse ja kõva häälega rääkimisse. see on jook, mille heaks ei ole kahju annetada järgneva(te) päeva(de) tervis.

okei, mõttepaus...tahate näha vaatust teist?

btw, kes veel ei ole kuulnud – meie meestel läks täna eriti hästi!! muidugi tunnen veel rohkem kaasa neile, kes eilset Tour de Ski proloogi ei näinud. milline närvipinge see oli, kui üks saadana Northug 0.3 sekundiga meie mehe esikolmikust välja lükkas. ausõna, mul tulid pisarad silma. aastad on paljud televaatajad Rehemaad kirunud ja leidnud, et tema peale raha raiskamine on mõttetu. aga näete! see hooaeg vahest saab tast meie edukamaid.
hea, et spordialu ikka terve aasta jaoks jagub. aaaah, suusahüpetes on ju 4-mäe turna hetkel. hoian Morgikesele pöialt, ta nii kena;)

you can do the robot with JT.
- no. i can't. what if i fail?

mõtteid 1 :
Blogger Kaido :

Ok lighten up :D:D

29 detsember, 2008 19:21  

mõtiskle.

tagasi.