<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7243991\x26blogName\x3dmahhinatsioon\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://seganesass.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://seganesass.blogspot.com/\x26vt\x3d-8203593286533947629', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
10 märts, 2010

okei, lapsekesed, nagu enamik teist on aru saanud, on see blog suht välja surnud. seda siis seetõttu, et olen ülekolinud twitterisse. põhjuseks lihtsalt mugavus ja viitsimatus otsida mingit programmi, millega otse töölaualt blogspoti postitada. (võib juhtuda üksikuid pikemaid postitusi ka siia.)
niisiis olete kõik oodatud passima minu twitterilehel, selleks pole vaja kontot ning seal on ka feedi teema täiesti olemas. tõsiasi on see, et suurem osa juttu on inglise keeles ja toimetamata.


so let the jolly days come forth! -->iamlink<---

mõtteid 0 :

mõtiskle.

tagasi.